Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 23, 2020

Teremtés a Bolvári szerádért és gyermekeink jövőjéért

Kép
Áldott Szkíta Mag! Tiszta szívű és jószándékú embertársaink!Mi, az AranyGriff Szakrális Műhely tagjai, Bolvári Bátornyilas szerádjának barátaiként szólítunk meg Titeket!


Kérünk, hívunk, hogy használva Magodban őrzött KÉPességeidet - segíts, a Bolvári Szerád IGAZSÁG nélkül elvett gyermekének hazatérésében!
LegMAGosabb tudati szinteden, de minimum a szív csokrában megtartva erődet, onnan kiárasztva volna szükséges hittel, megjeleníteni és elmondani az alábbiteremtési képleteket, a megvalósulás biztos tudatában.
1.Kérjük, helyezkedj el kényelmesen! Csendesítsd el elmédet, és szívedben gondolj arra, hogy szíved minden szeretetét szolgálatba állítod most ezért az ügyért!
(….bensődre figyelj, tudatodat emeld szívedbe, vagy attól MAGosabb tudati mezőidbe, amellyel már működni vagy KÉPes!...)


2.Mondd hangos szóval teremtő program sorait!
·➢ Szólítom az ÉN VAGYOK Jelenlétemet, hogy az összes múlt, jelen és jövő életemből hozza tudatosságom körébe mindazt az adottságot, képességet, információt, am…

Bátornyilas Zarándoklat - 2. nap.

Kép
Szeretettel üdvözlünk Mindenkit!

Második napjukat járják a Bolvári Szerád szülői, gyermekükért és gyermekeinkért, unokáinkért.


Ha tehetitek, minden nap erősítsétek aTeremtés erejét a Lendvai Katiék által indított imalánccal, illetve a Bátornyilas hazatérésére közzétett programozással!
Szeretettel:

Az AranyGriff  Szakrális Műhely
és a PÍ-kör Asszonyai

zarandokla.batornyilas@gmail.com

Zarándoklat Bátornyilas hazatéréséért és gyermekeink élhető jövőjéért - 1. napi események

Szeretettel üdvözlünk Mindenkit!
Röviden beszámolunk az első nap eseményeiről.
Reggel 8 órakor indult el Ági és István Máriagyűdről. Itt - kérve a Nagyboldogasszony áldását és támogatását az útra, felajánlották zarándoklatukat arra, hogy ezen úton tett felismeréseik segítsék azt a célt, hogy Egységbe hívó szóként, minden Édesanya és Nagymama, Édesapa és Nagypapa érezze át annak súlyát, - mit is jelent számukra az Őket ért esemény.  Mire is mutat rá a hatóságok fölényes és törvénytelen módon végrehajtott intézkedése.
Az út innen - Túrony (jelentése: Turul) - érintésévek Kozármislenyig tartott.

Három barát - köztük a celebek felé felhívással élő Zoli is, aki egész útjuk során kísérni fogja Őket - és egy, a Lelkiismeret 88 szervezet képviseletében megjelent szimpatizáns kíséretében haladtak, embert próbáló kitartással a kb 80 km/órás, hideg szélben. A megpróbáltatások miatt az első napi összefoglaló csak egy rövid videó formájában jelenik meg.
Felismeréseik jelezték számunkra: nehéz év …

Zarándoklat Bátornyilasért és gyermekeink jövőjéért - tájékoztató és útvonal tervezet

Kép
Aki rohan, azt az idő szorítja,
Aki zarándokol, azt az idő tágítja.
Aki menekül, önmaga elől fut,
Aki zarándokol, önmaga felé tart.
Aki menetel, másokhoz igazodik,
Aki zarándokol, saját ritmusára jár.
Aki túrázik, teljesít.
Aki zarándokol, teljessé lesz.
Aki kirándul, kikapcsolódik.
 Aki zarándokol, bekapcsolódik.
Aki sétál, nézelődik,
Aki zarándokol, befelé figyel.
Aki bóklászik, céltalan,
Aki zarándokol, célra talál.

Aki zarándokol, úton van.

Aki zarándokol, jó úton van. (Ismeretlen szerző, az El Camino egyik állomásán olvasható ez a szöveg)

Szeretettel üdvözlünk Mindenkit.
Az alábbiakban adjuk közre, hogy mely állomáshelyeket érintik a fiatalok útjuk során.


BÁTOR  zarándoklat - útvonal


Indulás:MáriagyüdIdőpont: február 28. Érkezés:Pilisszántó, kápolnaIdőpont: március 9.
FEBRUÁR 28. 1 nap.Máriagyüd, Kozármisleny FEBRUÁR 29. 2. nap. Kozármisleny Magyaregregy MÁRCIUS 1. 3. nap. Magyaregregy Grábóc

Felhívás előadóművészek, közéleti emberek felé

Kép
Felhívás!
Összehívjuk a tenni tudó, együtt érző, a cionista tervekkel azonosulni nem tudó magyar, cigány és héber embereket. Az összehívás célja az Egység melyet ki kell érdemelnünk. Az Egységet melyet évezredek óta elvettek tőlünk, most vissza vehetjük, a Dusnokon édesanyja karjaiból kitépett Bolvári BátorNyilasnak, egy szabadnak született gyermeknek ügyét közösen képviselve. Minden, a cionosta világhatalmi törekvéseket magáénak nem érző cigánynak, magyarnak, hébernek kötelessége összefogni, és együttesen felemelni hangját a hatalom alattomos, a Bolvári családban tanúsított erőszakos beavatkozása ellen!

Önöknek, magyar ajkú művészeknek, közéleti embereknek, megadatott az, hogy a zenével és a művészet eszközeivel közelebb hozzák az embereket egymáshoz.  Ezért felelősségük, hogy használják azt az igazságért! Gyermekeink, utódaink jövője a mi kezünkben van! A mi felelősségünk, hogy élhető világot hagyjunk hátra számukra!
A közeljövőben BátorNyilas édesanyja és édesapja zarándokútra k…

Közlemény zarándoklatunkról Bátornyilasért

Kép
Édesanyák!
Édesapák!
Tiszta szívű magyar embertársaink!
Szeretettel üdvözlünk Benneteket!
Talán hallottatok róla, hogy január 22-én, a Magyar Kultúra Napján, a kalocsai rendőrség bevonásával, fegyveres erőszakkal, a bajai gyámügy elrabolta Bátornyilast,  az akkor 4,5 hónapos, anyatejes csecsemőnket, és ismeretlen helyre szállították. Immár 5 hete nincs tudomásunk hollétéről és állapotáról. A hatóságok magát Bátornyilas létezésének a tényét is tagadják. Ezért február 28-án, Bátor névnapján Zarándokútra indulunk. Máriagyűdről, Budapest érintésével Pilisszántóra. Felajánljuk ezt az utat a magyarok Nagyboldogasszonyának ·az Igazságért
·Gyermekünkért és szerádunkért·Saját magunkért·A méltatlanul meghurcolt családokért, -szerádokért·Gyermekeink jövőjéért Közös gondolkodásra hívunk Titeket!
Járjátok végig velünk ezt a belső utat! ·Vajon mi szolgálja gyermekeink jövőjét? ·Vajon Kisfiunk, BátorNyilas szempontjából nézve: szolgálja e életét, fejlődését, hogy idegenekkel kell lennie, szülei szeretete n…