Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 1, 2020
Kép
Magyar Asszonyok, Leányok,  és Mindenki, aki Bátornyilas szüleivel együtt érez, teremt és csatlakozni kíván Hősök terére érkezésükhöz!
Fárasztó, ám felemelő útjuk van – Áginak és Istvánnak, és az Őket kísérő barátaiknak.

Aki rohan, azt az idő szorítja,
Aki zarándokol, azt az idő tágítja. Aki menekül, önmaga elől fut, Aki zarándokol, önmaga felé tart. Aki menetel, másokhoz igazodik, Aki zarándokol, saját ritmusára jár. Aki túrázik, teljesít. Aki zarándokol, teljessé lesz. Aki kirándul, kikapcsolódik.  Aki zarándokol, bekapcsolódik. Aki sétál, nézelődik, Aki zarándokol, befelé figyel. Aki bóklászik, céltalan, Aki zarándokol, célra talál.
Aki zarándokol, úton van.
Aki zarándokol, jó úton van. (Ismeretlen szerző, az El Camino egyik állomásán olvasható ez a szöveg)Szeretettel üdvözlök Mindenkit!
Néhány km-es csúszással, de jó tempóban haladnak Bátornyilas szülei, Ági és István, és Őket kísérő barátaik.
Tudják, hogy olyan dologért keltek útra, ami még azon embereknek is ügye, akik ostobának, felelőtlennek, net…

Bátornyilas zarándoklat 7. napja

Kép

Tényvázlat BátorNyilasról - szabadon terjeszthető!

Kép
nyvázlat BátorNyilasról

Idén 2020. január 22-n a Magyar Kultúra Napján a hatalmával visszaélő hivatal, a gyámhatóság a rendőrség fegyveres egységeivel felszerelkezve erőszakkal elvette Bátornyilast a békésen közlekedő édesanyjától Hodován Ágnestől és édesapjától Bolvári Istvántól. 
A médiában, az írott az online sajtóban, a televízióban és az interneten is elferdített, valótlan adatokkal keringő vélemények helyesbítése, tények közlése Hodován Ágnes és Bolvári István gyermekük Bolvári Bátornyilas várandóságával, születésével és elrablásával kapcsolatosan:
-A várandóságukat nem titkolták, orvosi ellátásban részesültek így gondozatlanság nem állt fenn.
A szülők hivatalosan megesküdött házastársak a magyar jog szerint. Gyermekvállalásukat tudatos döntés előzte meg, a magzat fejlődését, egészségét a megfogantatás után felelősségtudattal orvosi vizsgálatokkal folyamatosan nyomon követték, melyekről orvosi és labor leletekkel is rendelkeznek. Ezenkívül több szülésfelkészítő tanfolyamon is rész…

Zarándoklat 3. nap

Kép